3 eksperter på under 1 time

Få oppdatert informasjon om de viktigste og mest relevante temaene for dagens laksemarked!

I 21 år har Kontali og Monaqua arrangert Produktivitetskonferansen. Dagens COVID-19 situasjon tillater ikke at det blir en tradisjonell konferanse i år, men behovet for informasjon er ikke mindre. Hvordan kan vi likevel nå ut til våre interessenter?

3 eksperter på under 1 time er vårt svar. Tre av de faste og mest populære innslagene fra konferansen, barometrene innenfor produktivitet, marked og fiskehelse, lanseres nå digitalt.

Vi ønsker å gi våre kunder oppdatert informasjon om de viktigste og mest relevante temaene for dagens laksemarked. Vi tilbyr en effektiv oppdatering fra marked og produksjon av laks, inkludert siste status for produktivitet, resultater for utslaktede generasjoner av laks (nasjonalt og globalt), trender i laksemarkedene og en løypemelding for fiskehelsen det siste året.

Med tilgang til 3 eksperter på under 1 time kan du høre på presentasjonene når du vil og så ofte du vil. I tillegg kan presentasjonene lastes ned for eget bruk. Om du ønsker å høre hva 3 av de ledende ekspertene på laks vurderer som status på de viktigste driverne for balansen mellom tilbud, etterspørsel og dermed økonomisk resultat, finnes det ingen bedre eller mer målrettet produkt enn 3 eksperter på under 1 time.

 

3 eksperter på under 1 time får du tilgang til for kun 500 kroner.
Meld deg på her!