Software Developer

 

Hva er mest gøy; lage nye løsninger eller vedlikeholde gammel kode? Riktig svar er selvfølgelig «lage nye løsninger» og hos Kontali får du muligheten til nettopp det!

Kontali er verdensledende innen analyse for sjømatbransjen og vi skal nå videreutvikle oss til også å bli et teknologiselskap. Vår unike innsikt i akvakultur og fiskeri kombinert med verdens største privateide datasett for sjømatnæringen gir oss et fantastisk utgangspunkt for å kunne systematisere hele sjømatbransjen.

Og her kommer du inn i bildet. Vi søker etter en engasjert og dyktig utvikler som skal være med å bygge opp en plattform for våre kunder og våre analytikere. Helt fra bunn av. Ingen gammel moro som du må slepe rundt på. Frisk start og blanke ark.

Men du skal selvfølgelig ikke gjøre det alene. I de nærmeste årene skal vi bygge opp et større teknologimiljø som vil være unikt i regionen. Vi skal kombinere kompetanse innen programvareutvikling, database og datamodellering og du vil være sentral innenfor programvareutviklingen.

Vi er godt i gang med å bygge et fantastisk teknologiteam og vi vil gjerne ha med flere på laget som evner å se helheten i utviklingsløpet. Du vil jobbe tett sammen med både utviklere, dataforskere og analytikere, men du må også kunne jobbe selvstendig når dette kreves.

Det er en fordel om du har jobbet i større prosjekter tidligere og erfart hva som fungerer bra og dårlig. I Kontali skal vi selvfølgelig fokusere på det som fungerer bra. Det vil derfor være en fordel om du har erfaring med smidig og testdrevet utvikling, samt kontinuerlig integrasjon og utrulling (CI/CD). Vi kommer til å lene oss sterkt på Docker og Kubernetes, så om du har erfaring med dette er det en fordel. Om du ikke har det, er det ingen fare; vi har allerede kompetanse på det i teamet, så du vil få god opplæring.

Naturlig nok kommer vi til å kjøre koden ute i skyene. Har du erfaring med Azure, AWS og/eller Google Cloud er det et pluss. Ettersom vi vil ha en miks av data forskere (Python/R), databaseeksperter (SQL/C#) og programvareutviklere (C#/TypeScript/JavaScript/Python), er det positivt om du føler deg ganske polyglot.

Det er for øvrig ingen krav til stillingen at du liker fisk.

Mer informasjon om stillingen og selskapet kan du få ved å kontakte:

Administrerende direktør, Thomas Aas 
+47 98 48 84 09, thomas@kontali.no           

Eller få mer vettuge svar og mindre bomull ved å kontakte:

CTO,  Kjetil Klaussen
+47 93 06 09 20, kjetil@kontali.no                  

 

Skriftlig søknad med CV, sertifikater/vitnemål kan sendes inn via portalen: Software Developer | Kontali (recman.no)

Søknader vurderes fortløpende

 

Kontali Analyse AS er et verdensledende og uavhengig selskap som tilbyr analyse og innsikt i verdens fiskeri og akvakultur. Selskapet har verdens største privateide database av data innenfor bransjen som har blitt bygd opp gjennom over 25 år. I tillegg til analyse og utredninger for både private og offentlige kunder, tilbyr vi en rekke publikasjoner og rapporter. Vi er nå over 20 ansatte ved våre kontor i Kristiansund og Haag, Nederland, som vi venter vil være i underkant av 30 ansatte ved slutten av 2021.